A una setmana del congrés d’Unió. Aquesta, una setmana de fires.

Com be sabeu, aquells que militem a Unió, ens trobem a una setmana i poc per celebrar el nostre congrés.

Un congrés on tinc l’honor de presentar-me a la reelecció com a vicepresident d’organització, en la candidatura que encapçala Josep Antoni Duran i Lleida.

Un congrés aquest on Unió presenta una ponència basada en el catalanisme, el centralisme i l’humanisme, com a eixos bàsics i fonamentals de la nostra acció política.

Es un honor per mi ser membre d’aquesta candidatura que encapçala en Duran. Ell es en Messi, i la resta de candidats farem de Xavi, Puyol, Valdes, etc. Si sortim escollits seguirem treballant per mantenir viva la flama d’Unio arreu del país! No en tingueu cap dubte!

Canviant de temàtica totalment;

Els mesos d’abril i maig, són tradicionalment mesos de fires, trobades i jornades populars que arreu del nostre territori donen testimoni de tradicions agrícoles, ramaderes i culturals o be propicien l’aparició d’algunes de noves, amb l’objectiu de dinamitzar econòmicament una vila o homenatjar fets rellevants o transcendents, aplaudeixo sense reserves aquestes iniciatives i procuro donar sempre el màxim suport i gaudeixo molt assistint a les mateixes. Concretament aquest cap de setmana vaig visitar dos esdeveniments molt consolidats: la XXVena Trobada de Puntaires, que és celebra al meu estimat, Arenys de Mar i la 59a edició de la Fira d’Espàrrecs de Gavà.Com cada darrer diumenge del mes d’abril es celebra a Arenys de Mar la Trobada de puntaires, promoguda per l’associació de Puntaires Flor d’Alba en la que participaran artesanes de tota Catalunya. La jornada, va reunir al matí a la Riera unes 3.000 puntaires arribades d’arreu del país, i va comptar amb la assistència del Molt honorable President de la Generalitat, Artur Mas. La jornada va esdevenir una vegada més un èxit i felicito a tots els implicats pels objectius assolits.Dissabte vaig visitar la Fira d’Espàrrecs una mostra agrícola, comercial i gastronòmica que rep anualment més de 50.000 visitants en els tres dies d’exposició.Per una altre banda, cal donar la benvinguda a una nova iniciativa,

Sant Pol, estrena fira que vol acostar el món del formatge al gran públic. Es tracta de la I Fira del Maresme d’Artesans del Formatge i de Pastor, que va comptar amb una santpolenca il·lustre com és Carme Ruscalleda propietària del Restaurant Sant Pau, espero que aquest esdeveniment tingui una llarga vida plena d’èxit i encert, de moment ja tenen el meu reconeixement, per ser valents, tenir iniciativa i promoure l’activitat cultural i econòmica.

En aquest país, cada vegada més, necessitem, reinventar-nos i redescobrir-nos, sense oblidar qui som i d’on venim però mirant això si, cap al futur amb voluntat d’avançar.