És moment de decidir

Avui, el Molt Hble. President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha anunciat que dissol el parlament i que convoca eleccions per al proper 25 de Novembre.

Tinc la sensació que, avui, hom ha viscut un moment històric i transcendental i que quedarà escrit en la memòria de centenars de milers de catalans i catalanes.

El President, amb lleialtat a un poble i amb coherència amb el seu programa electoral, ha evidenciat que la negativa d’Espanya al pacte fiscal l’ha empès a prendre aquesta decisió.Cert és que l’11 de setembre va dibuixar el camí, però calia un lideratge molt fort per emprendre’l i així ha estat.

El President ha fet un discurs de cap d’estat. En aquest no hi ha aparegut l’anunci ni la reivindicació sinó que ha dibuixat, amb precisió de cirurgià, el que necessita el nostre país per sortir de la crisi i per ser competitius.

Molts pensareu, i ara què?

Ara, cal estar a l’alçada del moment i acompanyar al President en aquest llarg viatge. Un viatge que no serà fàcil, però serà!.

Cal garantir el nostre dret a decidir com a poble. Repeteixo garantir per poder-lo exercir.

Com va dir Duran i Lleida fa uns dies en el seu twitter “Cal donar un pas endavant, un pas ferm, que depengui més de nosaltres que no de les institucions de l’Estat”.

Anem-hi doncs!