Iniciem campanya: “La voluntat d’un poble”

Mai una frase havia pres tant sentit com ara. Com bé saben, Catalunya es troba immersa enmig d’un debat identitari com feia anys que no passava. El menys-teniment d’Espanya envers Catalunya, però també la crisi econòmica, han fet que el poble català digui PROU!.

Aquest PROU, com deia, té diverses derivades. El periple de l’Estatut, amb una sentencia del TC caduca i atenent a criteris partidistes, va fer que a Catalunya s’obrís un debat profund sobre la Catalunya del futur. Com be ens recordava en Duran ahir al pavelló d’Itàlia de Barcelona, les continues negatives de l’Estat i el evident despreci cap al poble català, cap a les seves infraestructures, llengua, cultura, etc, han fet que albirem un nou horitzó. Un horitzó sense fronteres i amb la força d’un dret; el de DECIDIR.

La voluntat d’un poble! Cal dir res més? No.

Com deia ahir el president Mas, ningú ni res podrà aturar la voluntat d’un poble. La força de la voluntat és la més forta de les forces. Però tenim molta feina ha fer durant aquests dies de campanya. Només amb una majoria amplia de CiU, amb el president Mas al capdavant, podrem assegurar que aquest procés es faci amb garanties.

Ara no és moment d’estirabots. Ara és moment de sumar voluntats i cercar complicitats. CiU, i no altres, garanteix allò que necessita el país; rigor, respecte i responsabilitat.

El camí no serà fàcil. Hi ha molts partits que utilitzen la por per negar-nos la veu i són ells, i no nosaltres, qui tenen por, molta por; POR A LA DEMOCRÀCIA!.

No oblideu el que va dir Gandhi “Primer t’ignoren, desprès se’n riuen de tu, t’ataquen i llavors guanyes”.

Tots amb CiU, tots amb el President Mas, tots amb Catalunya!

VOTEU A CIU i FES-HO POSSIBLE!