Diumenge 25 de novembre de 2012; un dia per la història

Amigues i amics,

Avui és el darrer dia de campanya electoral. Una campanya tacada per les greus calumnies d’alguns contra el President Mas.

Deixeu-me dir que no recordo una campanya electoral amb tants atacs cap a un candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya. Han estat quinze dies durs on, desgraciadament, l’agenda de la mateixa no l’han marcat els programes electorals sinó la mala llet d’algunes insinuacions.

Tot això està passant perquè l’Artur Mas s’ha posat al costat d’un poble que demana ser escoltat i vol exercir el seu dret a decidir.

El discurs de la por del PP i el PSC-PSOE evidència que no tenen projecte més enllà de proclamar les misèries, segons ells, d’un futur estat propi. Que no us enganyin!. Volen seguir com fins ara, volen que Catalunya segueixi supeditada a un estat espanyol que cada dia que passa és més antic, retrògrad i caduc.

Només ens faltava lo del Tejero d’ahir!!!. Té gràcia que un “Colpista” doni lliçons de democràcia i parli de deslleialtats. Com va dir en Duran ahir, més val que això ens ho prenguem en conya!!.

Els mitjans internacionals que segueixen en Mas, que en són molts, deuen posar-se les mans al cap al veure com actuen les clavegueres de l’estat. Espanya ja té poc crèdit a nivell internacional per la seva nefasta gestió de la crisis i només els hi faltava veure el panorama dantesc d’aquests dies per aguditzar aquest descrèdit.

Us demano que prengueu consciència del moment que vivim. Ens estem jugant el ser o no ser. Cal una majoria del President Mas per fer front amb garanties al futur proper. Res serà fàcil, però menys ho serà si d’això CiU en surt debilitada.

No us creieu les mentides ni les difamacions, creieu en el President!

Queden poques hores per aconseguir el que mai s’ha assolit amb centenars d’anys d’història.

Fem-ho POSSIBLE!

Jo ho faig i ho faré, fes-ho tu també!

VOTA CiU

VOTA DRET A DECIDIR

VOTA ESTAT PROPI DINS LA UE!

Avui acabaré aquest post amb les darreres paraules que va pronunciar Manuel Carrasco i Formiguera, referent d’UDC: AMUNT, AVANT, VISCA CATALUNYA LLIURE!