1.112.341 de GRÀCIES!!!!

Començo aquest post d’avui agraint el suport al més d’un milió de persones que ens van fer costat el passat dia 25, fent possible que CiU tornés ha guanyar les eleccions al Parlament de Catalunya.

Vull agrair, molt especialment, el enorme treball, esforç i coratge mostrat durant tots aquests mesos per l’equip de campanya d’UDC i també de CiU. A totes i tots us dic que ha estat un plaer treballar amb vosaltres i compartir infinits moments de passió pel nostre projecte.

Confesso que els resultats d’aquestes eleccions no me’ls esperava. Tenia clar que CiU guanyaria aquestes eleccions amb una majoria molt més amplia. No ha estat així i cal una reflexió que aprofundeixi en les variables que han dibuixat aquest resultat final.

És evident que CiU continua sent la força majoritària del nostre país amb diferència i que la gent continua confiant amb el President Mas i la gent de CiU per fer front a aquesta crisi tan ferotge.

Obro parèntesi (a banda de l’alta participació en aquestes eleccions, que me’n felicito, fixeu-vos també amb el missatge que ens trasllada el ciutadà. El missatge és diu “Ciutadans i CUP; el primer triplica el seus vots amb un missatge transversal, ni de dretes ni d’esquerres, i que defensa una nova manera de fer política. El segon, la CUP, incrèdula amb el sistema actual, irromp amb molta força. Cal reflexió i atenció). Tanco parèntesi.

La nova configuració del Parlament evidencia també que no ho podem fer sols. Només fent pinya i sumant complicitats podrem seguir treballant per assolir una autonomia plena pel nostre país i per sortir de la pèssima situació econòmica en la que ens trobem. Ara no s’hi val no mullar-se, cal que tots ens arremanguem. Per això espero que, lluny dels partidismes i estratègies de partits, prenguem consciència de la situació que travessa Catalunya, Europa i el Món i sumem més que restem.

Ara cal més serenitat i prudència que mai. No ens podem precipitar.

Ja per acabar. Tots sabeu que el resultat electoral de CiU fa que, de moment  no repeteixi en aquesta legislatura com a diputat al Parlament. Tingueu clar, entri o no finalment de diputat al Parlament, que seguiré treballant pel projecte d’UDC i de CiU des d’allà on faci falta.

Com va dir Winston Churchill “l’Èxit no és definitiu, el fracàs no és fatídic. El que compte és el valor per continuar”.

Repeteixo, 1.112.341 de GRÀCIES!!!!