RES SERÀ EL QUE ERA

El proppassat divendres dia 10, a la seu de l’Ateneu Arenyenc, vaig poder, per fi, presentar el meu llibreRES SERÀ EL QUE ERA”.

Abans de res agrair a totes i tots la vostre assistència a aquest acte i comentar també, als que per diferents raons no vareu poder acompanyar-me, que properament farem diferents presentacions pel territori. Ja us aniré informant de ubicacions i dates.

Bzm8BzLIMAM4uwTSobre l’acte en si, va ser per mi molt especial, poder fer aquesta presentació a l’Ateneu Arenyenc, d’on hem sigut socis, tota la vida, tant jo com el meu pare i la resta de la família, vull agrair al seu president i amic Pitu Nogueras la seva col·laboració tant en els preparatius de l’acte com les amables paraules que em va dedicar a la seva presentació.

També, agrair, molt especialment als companys i amics que em varen fer costat a la presentació. En primer lloc al gran Enric Sierra, per les seves paraules i per la conducció magistral que va fer de la presentació. Destacar també la presència dels companys de la meva primera legislatura com a regidor a l’ajuntament d’Arenys de Mar que van participar a la jornada i amb qui vàrem compartir i recordar molts moments entranyables i, per que no dir-ho, alguns de difícils, moltes gràcies de nou, al Santi Herce, ex regidor del PP i al Vicens Marti, ex regidor de IC, igualment al director de l’Agenda de la època, on em vaig iniciar a la política, en Francesc Castells. Menció especial, com no podria ser d’una altre manera a l’Oriol Ferran, de Crea’t Edicions, que ha estat el cuiner del llibre que varem poder presentar.

Per últim i per finalitzar aquest capítol d’agraïments, una dedicatòria molt especial als bons amics, que m’han ajudat en la producció de l’obra com son la Raquel, la Nieves, l’Àlex i els inseparables Pep & Pep, sense la col·laboració de tots ells en diferents moments, hagués estat del tot impossible fer aquest llibre, a tots ells i també a la meva família el meu absolut agraïment i gràcies pel suport que m’he donat sempre.

10639604_304089373128523_7985389056946194667_n (1)El llibre és una revisió i actualització de 75 apunts, que he escollit, entre més de 250, dels publicats al meu blog durant aproximadament 6 anys. Sempre he estat un romàntic i malgrat les noves tecnologies donen moltes possibilitats, creia important deixar testimoni en paper, de reflexions, situacions i fets que creia rellevants de recuperar. Sempre és important fer una mirada enrere per continuar endavant, i més en aquests moments actuals, on cal saber d’on venim per tenir clar on volem anar

Per últim dir-vos que podeu comprar el llibre per internet a http://www.elsetciencies.cat/res-sera-el-que-era i recordar-vos que els beneficis de la venda d’aquest llibre els lliuraré a Càritas d’Arenys de Mar per ajudar a finançar la seva activitat i fer públic el suport i la solidaritat a tot el seu equip de voluntariat i a tots els arenyencs i arenyenques que reben la seva ajuda.

Espero que us resulti interessant