Un apunt breu sobre les mesures que ha adoptat avui el govern espanyol

Mirin senyors del Govern Espanyol, els catalans comencem ha estar un xic farts del tracte injust que rep Catalunya per part de les administracions de l’Estat. Cal que ho sàpiguen i que ho interioritzin per que sinó potser no hi ha volta enrere.

Durant molts any Catalunya ha liderat la economia espanyola i ha pagat el “despilfarro” de moltes comunitats que no complien. I ara vostès volen que Catalunya sigui una comunitat més i volen posar l’ull al nostre pressupost.

Catalunya, Sr. Rajoy, es mereix un tracte diferenciat i assimilat al tracte especial que tenen Navarra o el País Basc. Si tanquen els ulls o miren enrere i ens giren l’esquena, no treient-nos urgentment del “café para todos” afavoriran posicions que no els convenen.

I com per exemple el meu cas, jo que mai he sigut independentista i com jo molts altres catalans de la meva generacio, fan que em replantegi posicions inicials.

I sobretot pel que respecta als temes de fiscalitat potser la posició mes suau sera la de defensar la insubmissio fiscal i que els mateixos catalans ens administrem i gestionem els nostres impostos. Segur que aniriem bé i aprofitan que avui es la nit màgica dels reis d’ orient, ho haurem de posar a la carta.

5 pensaments sobre “Un apunt breu sobre les mesures que ha adoptat avui el govern espanyol

  1. @pepegrass- sobre el paquete de medidas ADOPTADAS TENGO UN diferente PAQUETE DE MEDIDAS PARA COMPARTIR, PERO SON 18 HOJAS, POR LO QUE TENDRÍA QUE ENVIARLAS, A UNA DIRECCION WEB.-

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s